29M: La primera etapa de #desobediencia2014. Desobeïm juntes!

[CAT]

29M: La primera etapa de #desobediencia2014. Desobeïm juntes!

Avui s’inicia la campanya Desobediencia2014 . Un centenar de col · lectius socials han cridat a la mobilització contra l’actual retallada de drets i llibertats, amb el clar objectiu d’impedir-la a través d’estratègies de desobediència civil massiva, així com d’exigir l’absolució de les 20 persones encausades per l’acció “Aturem el Parlament” del 15 de Juny de 2011.

L’objectiu és crear un espai on la desobediència civil s’estengui progressivament, de manera conjunta i assumida per la majoria social. Activar-la requereix un procés col·lectiu, des de múltiples espais i sensibilitats. I en aquest sentit , la manifestació del 29M és el punt d’arrencada que obre una primera etapa .

Sabem que aquest és el camí per frenar la Llei Mordassa, la reforma de la Llei de l’ Avortament i altres canvis normatius. Seguirem teixint estratègies de desobediència civil i reforçant les lluites ja iniciades: Stop Desnonaments, contra les noves reformes laborals, contra les polítiques d’immigració, contra les retallades en sanitat i educació , així com un llarg etcètera.

Hi ha molta feina per fer i el camí és llarg . I ho aconseguirem si la desobediència civil és massiva i contundent, també inclusiva i assumible per tothom. No volem desobeir unes poques. Només la desobediència massiva desembocarà en la retirada d’aquestes reformes il·legítimes .

Ens veiem avui al carrer. Per trobar des de les mirades còmplices desobedients de col·lectius ben diferents, teixint aquest sentiment i pràctiques que ens farà ser conscients que sí podem.

#desob14 | #STOPleyABORTO | #STOPleyMORDAZA | #STOPcodigoPENAL
#ABSOLUCIÓencausadesPARLAMENT

DESOBEDIENCIA2014
http://www.desobediencia2014.wordpress.com
desob14@gmail.com

—–

[CAST]

29M: La primera etapa de #desobediencia2014. Desobeïm juntes!

Hoy se inicia la campaña Desobediencia2014. Un centenar de colectivos sociales han llamado a la movilización contra el actual recorte de derechos y libertades, con el claro objetivo de impedirlo a través de estrategias de desobediencia civil masiva, así como de exigir la absolución de las 20 personas encausadas por la acción “Aturem el Parlament” del 15 de Junio de 2011.

El objetivo es crear un espacio donde la desobediencia civil se extienda progresivamente, de manera conjunta y asumida por la mayoría social. Activarla requiere un proceso colectivo, desde múltiples espacios y sensibilidades. Y en este sentido, la manifestación del 29M es el punto de arranque que abre una primera etapa.

Sabemos que este es el camino para frenar la Ley Mordaza, la reforma de la Ley del aborto y demás cambios normativos. Seguiremos tejiendo estrategias de desobediencia civil y reforzando las luchas ya iniciadas: Stop Desahucios, contra las nuevas reformas laborales, contra las políticas de inmigración, contra los recortes en sanidad y educación, así como un largo etcétera.

Hay mucho trabajo por hacer y el camino es largo. Y lo lograremos si la desobediencia civil es masiva y contundente; también inclusiva y asumible por todo el mundo. No queremos desobedecer unas pocas. Solo la desobediencia masiva desembocará en la retirada de estas reformas ilegítimas.

Nos vemos hoy en la calle. Para encontrarnos desde las miradas cómplices desobedientes de colectivos bien diferentes, tejiendo ese sentimiento y prácticas que nos hará ser conscientes que sí podemos.

#desob14 | #STOPleyABORTO | #STOPleyMORDAZA | #STOPcodigoPENAL
#ABSOLUCIÓencausadesPARLAMENT

DESOBEDIENCIA2014
http://www.desobediencia2014.wordpress.com
desob14@gmail.com

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: